Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Handlekurv: NOK 0.00 0
Hvordan handle

Hvordan bestille hos oss?

Siden det har blitt vanligere og lettere å bestille over nettet de siste tiårene, så har mange satt om butikkordninger i sine firmaer. Spesialitetsapotek.com er stolte over å ha en av de beste løsninger for nettapotek og vi ønsker å gjør det raskt, enkelt og givende å handle hos oss.

Om du har en sykdom som tilsier at du må ha en spesiell cocktail av medikamenter, så skal det være enkelt for deg å finne det har hos oss helt lovlig og raskt. Du trenger ikke å være veldig datakyndig for å få det du trenger og vi vil at du skal føle deg trygg på at du og din kjære vil erverve det resultatet dere ønsker ved å shoppe hos oss.

Om du er bekymret for at andre skal få vite hva du har foreskrevet, så trenger du ikke å være det. Hos oss har alle arbeidsfolk taushetsplikt og vi tar vare på din data slik at det ikke lekker ut til outsidere. I tillegg så er alle våre pakker diskret i sin innpakning og de fleste vil aldrigen mistenke noe fra våre sendinger.

Vi som nettsted godtar de fleste kredittkort og er godkjent for handel i de fleste land. Du har heller ikke noen begrensing på hva du kan bestille, utenom aldersrestriksjoner.

Du kan når som helst kansellere bestillingen og din data vil da ikke bli lagret. Kun når sendingen er bekreftet og sendt ut er det for sent å avbryte handelen. Det skal alltid være trygt å bestille hos oss og vi vil ikke at du skal sitte utrygg etter en transaksjon hos oss.

Alle transaksjoner er krypterte og er derfor sikret for hackere og andre nysgjerrige. Det vil ofte bli spurt om et to-lags-autorisering, slik at ingen skal klare å bruke kredittkort de ikke har helt kontroll over. Har du internettbank eller en e-lommebok, så vil det også være mye lettere å bestille her hos oss.

Under finner du de spørsmålene vi ofte får i vår kundeservice og hva de vanligste svarene til de er.

Finnes det noen restriksjoner på størrelse av bestilling?

Nei, men en kunde burde ikke bruke for mye av våre produkter. Sjekk alltid dosering før bruk.

Må en bruker være registrert hos dere for å kunne bestille?

Nei, om en kunde bruker spesialitetsapotek.com for første gang. Etter at bestillingen er godtatt, så vil vedkommende få påloggingsdata på e-post. Denne dataen kan brukes til å brukes ved neste gang man handler.

Hvordan bestille på nett?

Brukeren eller kunden velger artikkelen, legger det til i handlevognen, fortsetter til kassa, legger inn personlig informasjon som behøves for levering (dvs. fornavn, etternavn, adresse, poststed, postkode, land, telefon, leveringsmetode), og så innbetale via Visa, MasterCard og American Express.

Det er ingen bekreftelse på bestillingen. Hva burde jeg gjøre?

Sjekk søppelposten. Du kan så klikke «ikke søppelpost» slik at det dukker opp i innboksen din i framtiden, eller du kan legge til spesialitetsapotek.com til din venneliste.

Bestillingen har blitt avslått. Hva burde jeg gjøre?

Kunden burde sjekke kontobalansen på bankkortet eller kredittkortet eller bare ta kontakt med banken deres for å godkjenne internettbaserte kjøp på det kortet. Vedkommende er så rådgitt til å oppdatere kontoen og engasjere spesialitetsapotek.com igjen for å fullføre bestillingen. Subsidiært, så kan de bestille på nytt på internettsiden ved å bruke et annet kredittkort og fullføre betalingen ved å fylle ut de nødvendige feltene.

Kan jeg kansellere bestillingen?

Ja, så lenge det blir utført før det blir sendt til kunden. Etter det kan vi beklageligvis ikke gjøre noen ting.

Jeg har glemt mitt passord. Hva gjør jeg?

Brukeren må legge inn sin epost-adresse. Et nytt passord vil bli tilsendt deg.

 

Min konto