Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Handlekurv: NOK 0.00 0
Levering

Levering

Når man bestiller ting over nettet så er det uten tvil noe av det viktigste ved prosessen, selve leveringen av varen. Du vil jo helst føle deg trygg på at det du bestiller kommer fram til den tiden du vil ha det og at det du bestiller faktisk er det du får.

Derfor tar vi våre leveranser meget seriøst og all informasjon om hvordan ting blir levert hos oss, finnes på denne siden. Vi vil at kundene våres skal føle seg viktige og at alt er på plass for at du ikke skal føle deg forlegen.

Vi sender alle pakker i en diskret innpakning slik at ingen får vite hva som er i pakningene og våre medarbeidere på våre lager har alle sammen underskrevet på konfidensialitet løfter og vil dermed ikke lekke noe informasjon til omverdenen.

Nedenfor finner du svar på en del av de vanlige spørsmålene vi får på vår kundesenter.

Når blir en bestilling sendt?

Etter at betaling er mottatt, så vil bestillingen sendt innen 72 timer, men ofte etter 24.

Hvilket transportselskap blir brukt?

Det spørs hvordan du vil ha det levert, forskjellige tilgjengelige fraktselskap og hva som er mulig å levere på lokalt plan.

Kan jeg spore sendinga mi?

Ja, det kan du gjøre via https://www.17track.net/. Du vil motta et sendingsnummer og et sporingsnummer i e-posten som bekrefter at sendinga er sendt. Det sporingsnummeret vil bli aktivert etter 24-48 timer fra du har mottatt den ovennevnte e-posten. Du får så vente til statusen er oppdatert. Deretter vil du ha full oversikt over hvor sendingen din er.

Hvor mye koster det å sende bestillingen?

Det kommer helt an på leveringstjenesten som eksisterer i ditt land og hvilket selskap som blir brukt. Det kommer også an på hvilken tjeneste du velger, dvs om du velger ekspress eller vanlig leveranse.

Er det mulig med fri frakt?

Det er absolutt mulig. Om du bestiller for over det som tilsvarer 200 EUR i din ordre. Det fører til at du vil bli sett på som en viktig kunde for oss og dermed prioritert i forhold til frakt. Det å bestille mye på en gang vil alltid lønne seg.

Hva om et produkt blir levert med skader?

Om du skulle være så uheldig å motta et skadet produkt, så tar du kontakt med spesialitetsapotek.com over e-post. Send da også gjerne med et bilde eller en video av den skadede varen. Hvis det er en veldig omfattende skade, så vil spesialitetsapotek.com erstatte varen.

Hva er omstendighetene rundt levering?

Vanlig leveranse tar som regel 7-21 dager etter sending. Ekspresslevering pleier som regel å ta mellom 5 og 7 dager etter vi har sendt den. Om det ikke blir levert innen de spesifiserte tidene, så kan det være et problem med adressen du har lagt inn. Du burde først ta kontakt med selskapet som har ansvaret for leveransen din.

Hva med tollen?

Dersom du får et brev fra ditt lands tollvesen som ber deg om å betale en avgift, så må du bare ignorere den. Sendinga vil da bli returnert til vårt lager og da vil vi sende en ny leveranse til deg. Du må da ta kontakt med tollvesenet og si ifra til dem at en sending kommer og at av medisinske grunner så skal ikke denne bli tollbelagt.

Har du noen andre spørsmål?

Om du har noen spørsmål om ordrer, leveranse eller din regning, så kan du ta kontakt med vår eksellente kundeservice ved hjelp av e-post eller vårt kontaktskjema på spesialitetsapotek.com. Du må også legge ved ditt ordrenummer slik at våre dyktige kundemedarbeidere kan hjelpe deg så fort som overhodet mulig.

 

Min konto